Vopsea Decorativa – TRESOR

$112.00

Tresor se caracterizeaza prin reflexe de lumini, jocuri de culori si nuante iridiscente. Este o vopsea decorativa de interior, disponibila in 12 fonduri colorate care dau valoare si personalitate interioarelor. Are o textura care innobileaza dormitoarele matrimoniale si livingurile spatioase, dar este perfecta si pentru birouri, holuri luminoase, dar si cafenele, baruri sau cabinete.

Printre caracteristicile acestui produs decorativ de interior, trebuie mentionat ca este usor de aplicat, are reflexe irizante si o buna lavabilitate dupa 20 de zile, iar peretele poate sa respire. Jocul de lumini specific gamei Antica Signoria Tresor este dat de cele 5 lacuri, care se aplica peste vopsea: Giada, Acquamarine, Ametista, Ambra si Onice.

Categorie:
TAG:

Antica Signoria este o colectie de materiale decorative care la momentul actual reprezinta ultimele tendinte de design. Finisaje moderne, efecte metalice, marmorate satinate si policromate, toate acestea creeaza efecte extraordinare atat pentru decorarea ambientelor clasice cat si moderne.