Vopsea Decorativa – Chiffon

$112.00

Chiffon este o vopsea ideala pentru decorarea peretilor interiori, acesta conferind peretilor un efect decorativ perlat atat in stil classic cat si modern. Chiffon este un finisaj decorativ pentru interior versatil si elegant ce confera o armonie si rafinament in fiecare tip de ambient de la edificiu istoric la apartament minimalist. Rezultatul final poate fi personalizat de aplicator in functie de tipul aplicatiei. Produsul poate fi aplicat in trei stiluri : stile liberty, stile barocco si stile minimalist.

Chiffon este un produs pe baza de rasini de inalta calitate, inodor, care lasa peretele sa respire si care nu este toxic. Chiffon este disponibil in trei baze: auriu, argintiu, si poate fi colorat utilizand Toner sau sistemul tintometric Speedy 2.

Categorie:
TAG:

Antica Signoriag este o colectie de materiale decorative care la momentul actual reprezinta ultimele tendinte de design. Finisaje moderne, efecte metalice, marmorate satinate si policromate, toate acestea creeaza efecte extraordinare atat pentru decorarea ambientelor clasice cat si moderne.